Between the Sheets

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  364

Between the Sheets er en let og lækker cocktail, med en masse smag i sig. Vi er vilde med den og så er den ganske let at lave. Der skal ikke meget til at lave den, og typisk er det ingredienser man allerede har i sit barskab. Prisklassen på denne cocktail behøves ikke være særlig høj, da man sagtens kan få disse ingredienser relativt billige. 

Oprindelsen til Between the Sheets bliver normalt krediteret til Harry MacElhone på Harry´s New York bar i Paris. Der findes dog mange flere bud på hvor den kommer fra, så det vil vi ikke gå så meget i dybden med. 

Denne cocktail minder meget om cocktailen ”Sidecar”. Det der adskiller dem er mængden af ingredienser, og så bruger man rom i Between the Sheets i stedet for gin. 

Det her er vores Between the Sheets opskrift – vi håber at du vil synes om den!

Opskrift

Between the Sheets opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fræk Between the Sheets!

  Step 1

  Vi anbefaler at glasset bliver lagt på køl, et stykke tid inden du laver drinken, da der ikke kommer is i selve glasset. Efterfølgende kan du finde alle ingredienser frem, så du er klar til at påbegynde din cocktail.

  Step 2

  Find din shaker frem og fyld den godt op med isterninger, og hæld derefter alle ingredienserne oveni. Ryst så shakeren i omkring 10-15 sekunder, til den er dejlig kold.

  Step 3

  Tag dit glas ud af køleskabet eller fryseren, og hold en si over glasset når du hælder din cocktail i. Som nævnt anbefaler vi at du ikke får isterningerne med i glasset, da cocktailen bliver hurtigere vandet af det.

  Step 4

  Smid en twist af citronskal på kanten af glasset som garnish, og så er drinken klar til at blive serveret!

  Konklusion

  Det var opskriften på en Between the Sheets! Vi håber du nyder den!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk