Bellissimo

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  233

Bellissimo er en yderst forfriskende likør baseret cocktail. Drinken laves i et Whisky/tumbler glas og selvom den har et par ingredienser, er den egentlig relativt simpel så alle kan følge med. Den har nogle lækre og stærke smage, med en god varme i sig. Så den passer perfekt til de lidt koldere efterårsaftner, efter en lang tur i skoven. Samtidig med de stærke og varme smage har den også en friskhed fra Limoncello og limesaften, som bestemt gør det godt for Bellissimo.

Det her er vores bud på en god Bellissimo opskrift – vi håber i kan lide den, ligeså meget som vi selv kan!

Opskrift

Bellissimo opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Ballissimo cocktail.

  Step 1
  Placeholder-drink

  Denne fremgangsmåde er relativt nem, og kræver ikke det store. Og heller ikke det store udstyr eller ingredienser. Men vi anbefaler alligevel at du starter med at finde alle de ovenstående ingredienser frem, så du er klar til at påbegynde din cocktail.

  Step 2
  Placeholder-drink

  Find derefter et whiskyglas frem og fyld det med en god håndfuld isterninger, så din Bellissimo cocktail kan blive holdt kølig. Hæld derefter lime saft og Limoncello oveni.

  Step 3
  Placeholder-drink

  Hæld efterfølende hasselnød likør og Red bitter likør oveni, og brug en barske til at røre rundt i din cocktail så alle ingredienser bliver blandet godt sammen!

  Step 4
  Placeholder-drink

  Nu er din Bellisimo cocktail færdig. Og hvis du ønsker lidt pynt på synes vi at det pynter med en skive citron på toppen eller måske på kanten af glasset.

  Konklusion

  Hvis du ønsker en alkoholfri version, kan du altid udlade Limoncello, hasselnød likør og red bitter likøren. Skift evt Hasselnød likøren ud med en hasselnød sukkersirup og skift din limoncello ud med en citron sukker sirup.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk