Barracuda

Placeholder-drink
  • Glas
    1
  • Besøgende
    257

Historien om Barracuda handler om en italiansk bartender. På et krydstogtskib ved navn Michelangelo, som sejlede fra Europa til Caribien, var han den første til at blande de tropiske ingredienser med noget så simpelt som Galliano og champagne. Denne cocktail vandt i 1960’erne en AIBES pris, som står for ”Itailien Bartender´s guide”. 

Vi anbefaler at bruge en rom af god kvalitet til denne cocktail, da det er hovedingrediensen i opskriften. Alle ingredienserne skaber en fyldighed og smooth cocktail, med en hel symphony af friskhed. Barracuda er ikke særlig stærk i smagen af alkohol, hvilke også gør at den er rigtig behagelig at drikke og nyde. 

Vi anbefaler at dit margarita glas ligges på køl inden servering, så drinken holdes kølig. 

Det her er vores bud på en lækker Barracuda opskrift – vi håber du synes om den!

Opskrift

Barracuda opskrift

Udstyr

    Vejledning

    Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en spændende Barracuda!

    Step 1

    Start med at finde alle de ovenstående ingredienser frem samt din shaker, så du får overblik og er klar til at gå i krig med din hjemmelavet Barracuda cocktail.

    Step 2

    Hæld en del isterninger i shakeren, så din cocktail rystes kold. Hæld derefter rom, galliano, limesaft og ananasjuice i din shaker og ryst den cirka 10 - 15 sekunder. Indtil du kan mærke den er blevet dejlig kold.

    Step 3

    Tag glasset ud fra køl og find din si klar. Hæld derefter indholdet fra shakeren over i glasset, med din si under, da isterningerne ikke skal med i glasset.

    Step 4

    Når du har hældt din cocktail over i glasset, topper vi af med champagne eller prosecco og sætter en skive ananas på kanten af glasset for at give den et lækkert look. Så er din hjemmelavet Barracuda færdig, og vi håber at du synes den smager lækkert!

    Konklusion

    Det var opskriften på en Barracuda! Vi håber du nyder den!

    Har du også set:

    Skriv anmeldelse

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    da_DKDansk