Banana Hopper

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  316

Banana Hopper er en meget populær cocktail på de Caribiske øer. Kombinationen af rom, Kahlúa, Banan Likør, fløde og en frisk banan giver drinken en cremet og fyldestgørende konsistens. Ved at Banana Hopper har så mange ingredienser kan du få den til at smage præcis som du vil ved blot at tilføje lidt ekstra af dine ynglings smage.

Her får du vores bud på en rigtig lækker Banana Hopper opskrift!

Opskrift

Banana Hopper opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan man laver en god Banana Hopper.

  Step 1

  Selvom Banana Hopper har mange ingredienser er fremgangsmåden meget simpel!

  Step 2

  Hæld alle ingredienserne i en blender og blend med en god håndfuld is.

  Step 3

  Bliv ved med at blende indtil der ikke længere er store isklumber og drinken smager tilfredsstillende. Da der er mange ingredienser i denne drink er det oplagt at smage på drinken mens den stadig er i blenderen, sådan du let kan tilføje mere af nogle af ingredienserne. Hvis du f.eks. ikke synes drinken smager nok af banan, kan du altid hælde mere Banan Likør i. Hvis drinken er for tyk til din smag, kan du altid hælde mere mælk i.

  Step 4

  Når du er tilfreds med smagen hælder du forsigtigt drinken op i et valgfrit glas. Hvis du har en skive banan til overs kan du med fordel placere den på toppen som garnish.

  Step 5

  Din Banana Hopper er nu klar til at blive nydt!

  Konklusion

  Hvis du ikke har friske bananer der hjemme, er det muligt at lave en variation af denne opskrift ved blot at bruge noget mere Banan Likør. Du skal dog være opmærksom på at konsistensen vil være langt tyndere, fordi der ikke er den friske banan i drinken. Du kan med fordel hælde flydende chokolade på toppen for at gøre drinken endnu mere flot at se på.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk