Balon 43

Balon-43-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  862

Balon 43 er en forfriskende lækker drink, særligt til de varme sommer dage. Det er en cocktail der er nem og hurtigt at lave, og så kræver den meget få ingredienser. Drinken har fået sit navn efter hovedingrediensen, Licor 43, som i samarbejde med citronsaften skaber en lækker og let fornemmelse af sød vanilje og syrlighed.

Licor 43 er en spansk likør, der består af hele 43 forskellige ingredienser. Det er blandt andet forskellige citrusfrugter, frugtsaft og en hel masse krydderurter og krydderier.
Balon 43 har en fin gul farve, der passer rigtig godt til dens lethed. Derudover synes vi at en skive citron eller en skive appelsin på toppen givet et rigtig fint look til drinken.
Der findes forskellige måder at lave Balon 43 på, nogle foretrækker at lave den direkte i glas. Men vi synes at kulden fra isterningerne giver en bedre effekt i en shaker, hvis man shaker den let så kulsyren bevares i drinken.

Opskrift

Balon 43

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den fantastiske Balon 43.

  Step 1

  Start med at fylde en shaker med en masse isterninger, og hæld så danskvand over isterningerne så basen af din cocktail bliver godt kold.

  Step 2
  Balon-43-blanding

  Efterfølgende tilsættes Licor 43, og citronen skæres over hvor du samtidig gemmer en skive til senere i opskriften. Pres derefter cirka 1 cl saft fra citronen ned i shakeren.

  Step 3
  Balon-43-shaker

  Din shaker ryster du let, da vi helst gerne vil bevare kulstyren fra danskvanden i opskriften. Det giver en ekstra glød til drinken.

  Step 4
  Balon-43-færdig

  Top til sidst glasset med danskvand. Server din Balon 43 i dit foretrukne cocktail glas – her anbefaler vi et margaritaglas eller et martiniglas.

  Step 5

  Skær evt. lidt appelsin, og brug en skive citron fra tidligere - da det giver lidt ekstra til opskriften. Nu er din lækre Balon 43 klar til servering, nyd den!

  Konklusion

  Licor 43 kan bruges til mange forskellige sommerdrinks fx en Cuba libra eller æblekage shots, alt efter hvad man er til.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk