Aviation

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  235

Aviation er muligvis en af de mest glemte drinks i rækken. Hvorfor ved vi dog ikke, da cocktailen har en rigtig god balance af de ingredienser, som sammen giver super lækker cocktail. To af ingredienserne kan dog være lidt besværlige at finde, de to ingredienser er maraschinolikøren og creme de violette, som er den ingrediens der giver Aviation dens fine lilla farve.

Maraschinolikøren er en kirsebær likør fra italien, som er fremstillet af de meget sure Marasca kirsebær, men surheden balanceres med et skud sukkersirup i likøren. Man kan dog finde mange andre kirsebærlikøre, men det er svært at finde en som giver en lige så god smag som maraschinolikør. Men gå ned i din lokale vinhandel og spørg efter den, måske er du heldig!

Drinken blev oprindeligt opfundet da en bartender ved navn Hugo Ensslin sammensatte gin og citronsaft og legede lidt frem og tilbage med de forskellige ingredienser og pludselig var Aviation født.

Opskrift

Aviation opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den lækre Aviation cocktail.

  Step 1

  Opskriften i denne omgang er ikke så svær og kræver heller ikke meget, udover at finde de rigtige ingredienser. Start med at finde dine ingredienser frem, så du er klar til at gå i gang med din cocktail!

  Step 2

  Hæld en god håndfuld isterninger i din shaker og tilføj alle ingredienserne. Ryst den omkring 20-30 sekunder indtil den er gennemkold og fortyndet efter dit ønske.

  Step 3

  Hæld din Aviation cocktail over i dit martiniglas, ved hjælp af din si. Så isterningerne ikke kommer med i glasset.

  Step 4

  Som pynt anbefaler vi at tilføje et kirsebær i glasset, det klinger godt med kirsebærlikøren du allerede har i din cocktail.

  Konklusion

  Nu er din hjemmelavet Aviation cocktail færdig, og klar til at blive nydt!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk