Astronaut cocktail

Astronaut-cocktail-færdig
 • Glas
  1
 • Besøgende
  2.209

Denne Astronaut opskrift sørger for, at den smager præcis som den populære Astronaut is med vingummi i toppen. Den laves blandt andet med gin og grenadine, som sikrer at smagen er i top.

Astronaut er en fantastisk drink til den danske sommer, men der skal selvfølgelig ikke være tvivl om at den sagtens kan nydes om vinteren.

Drinken er sød og velsmagende, og hvis du har planer om at drikke mange, kan du med fordel hælde en smule mindre gin i hver af dem.

Astronaut får en flot lyserød farve, som uden tvivl vil få dig til at tænke på den populære is. Farven kommer fra Rose’s Grenadine som vi altid anbefaler at have stående i barskabet. Den bruges til ufatteligt mange drinks, er billig og smager fantastisk.

Opskrift

Astronaut drink opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan man laver en autentisk Astronaut drink.

  Step 1
  Astronaut-cocktail-is

  Fyld dit highball glas op med is. Hvis du har muligheden kan du bruge knust is, men almindelige isterninger virker helt fint.

  Step 2
  Astronaut-cocktail-gin

  Tilsæt 4 cl. gin, 10 cl. Sprite og 1 teske citronsaft og rør forsigtigt rundt med en ske.

  Step 3
  Astronaut-cocktail-grenadine

  Udover drinken hældes nu Rose’s Grenadine. Pas på med at hælde for meget i, da smagen let kan overmande resten af drinken.

  Step 4
  Astronaut-cocktail-vingummi

  Slut af med at lægge en gul vingummi på toppen som garnish hvis du ønsker. Det sørger for at ingen der drikker den er i tvivl om hvad de drikker. Din Astronaut er nu klar til at blive nydt på terrassen.

  Konklusion

  Nogle vælger i stedet at bruge vodka i en Astronaut i stedet for gin. Hvis du foretrækker vodka, eller bare ikke har noget gin i huset, vil dette også fungere helt fint. Dog synes vi at gin giver drinken den bedste smag.

  Har du også set:

  Opskrift anmeldelser

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk