Apricot Bellini

-
Glas1
-
Besøgende262
Apricot Bellini er den perfekte velkomstdrink til et bryllup eller blot som en drink til en picnic i skoven. Dens forfriskende smag og flotte orange og gule farve gør, at det er en drink, der kan nydes på de varmere dage, men den passer også ind i forårets måneder, hvor det hele begynder at blomstre.
Den oprindelige Bellini stammer fra Italien, og den har fået sit navn efter kunstneren Giovanni Bellini. Årsagen til det er, at Giuseppe Cipriani, der grundlagde Harry’s bar i Venedig, syntes, at drinkens farve mindede ham om et maleri malet af netop Giovanni Bellini. Den oprindelige udgave blev lavet med hvid ferskenpuré, men i dag findes der for eksempel en Apricot Bellini, hvor man bruger abrikoser.
Derudover er en Apricot Bellini en meget simpel drink at lave, da den ikke indeholder særlig mange ingredienser, men samtidig er den utrolig lækker. I denne opskrift på en Apricot Bellini bruger vi blandt andet Prosecco, som kort fortalt er en italiensk mousserende vin, der kan bruges i stedet for champagne.
Opskrift
Apricot Bellini opskrift
Udstyr
Vejledning
Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fremragende Apricot Bellini!
Start med at fjerne stenene i abrikoserne, og skær dem ud i stykker.
Blend abrikoserne i en blender, så du får en lækker puré. Tilføj herefter vaniljeekstrakten i abrikosmassen og blend det kort igen.
Tag 1-2 spiseskeer puré og put det i glasset. Hæld nu Prosecco i, men husk at røre forsigtigt i glasset samtidig.
Fyld isterninger i champagneglasset. Nu er du klar til at servere din Apricot Bellini - god fornøjelse!
Konklusion
Det var opskriften på en Apricot Bellini! Vi håber du nyder den! Denne kan også nydes alkoholfri hvis man finder en alkoholfri Champagne.
Har du også set:
Apricot Bellini
Opskrift
Apricot Bellini opskrift
Udstyr
Følg vejledningen
Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fremragende Apricot Bellini!

Start med at fjerne stenene i abrikoserne, og skær dem ud i stykker.

Blend abrikoserne i en blender, så du får en lækker puré. Tilføj herefter vaniljeekstrakten i abrikosmassen og blend det kort igen.

Tag 1-2 spiseskeer puré og put det i glasset. Hæld nu Prosecco i, men husk at røre forsigtigt i glasset samtidig.

Fyld isterninger i champagneglasset. Nu er du klar til at servere din Apricot Bellini - god fornøjelse!
Skriv anmeldelse