Apple Pimms

Placeholder-drink
 • Glas
  4
 • Besøgende
  329

Apple Pimms er en anderledes version af den meget populære sommerdrik, Pimms Cup. I stedet tager Apple Pimms brug af friske æbler, som gør drinken perfekt at drikke til efteråret.

Apple Pimms tager selvfølgelig brug af Pimms No 1, som er en ginbaseret likør med smag af bær, krydderier og frugter. Likøren stammer fra en østersrestaurant i London helt tilbage fra 1840, hvor ejeren James Pimm serverede likøren for sine gæster. Selv efter så mange år kender kun seks personer til den originale opskrift.

Apple Pimms er let at skalere op, så du kan sagtens lave den i anledning af, at du får gæster. De vil helt sikkert blive overrasket af drinkens friskhed på grund af de friske æbler og den unikke smag fra Pimms No 1.

Apple Pimms har en dyb gyldenrød farve, som uden tvivl vil imponere dine gæster.

Opskrift

Apple Pimms opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden på hvordan du laver forrygende Apple Pimms.

  Step 1

  Start med at vaske æblerne og skær dem derefter ud i tern. Ternene skal cirka være 1 cm 3 per styk. Smid æbleternene i en stor skål.

  Step 2

  Pres citronjuicen ned i skålen og bland godt rundt.

  Step 3

  Tilføj Pimms No 1, æblecideren og alt din is. Sørg for at blande det hele godt sammen i skålen. Bare sørg for at æblecideren ikke mister for meget af sin brus!

  Step 4

  Fyld fire glas med blandingen.

  Step 5

  Du kan til sidst servere de fire drinks med en kanelstang som garnish, da smagen herfra komplementerer æblerne fantastisk.

  Konklusion

  Hvis du blot ønsker at lave én enkelt drink er dette også muligt. Anvend i stedet et halvt æble og bare en smule citronsaft. Du kan med fordel lave den direkte i dit glas, således du undgår for meget opvask!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk