Apple Martini

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  548

En Apple Martini, som du måske kender som en Appletini, er en drink, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Denne drink kan for eksempel bruges som en drink til en sommerdag i solen eller i forbindelse med en aften sammen med vennerne.

Denne grønne drink hed til at starte med ikke Apple Martini. I hvert fald var det kun en del af navnet. Til at starte med blev den kaldt Adam’s Apple Martini, og som I nok kan regne ud, så hed den dette, fordi ham der fandt på drinken, hed Adam. Han blev bedt om at lave en drink, hvor han skulle bruge ”Sour Apple Pucker schnapps”, som ikke var blevet brugt op, og han blandede det derfor sammen med nogle andre ingredienser. Apple Martinien, som den senere kom til at hedde, var mest populær blandt pigerne.

Drinken er syrlig, men den har samtidig en sødme i smagen. Du kan lave en Apple Martini på mange forskellige måder – både med store og små variationer. I denne opskrift bliver der blandt andet brugt vodka, men du kan også vælge at bruge tequila i stedet for. Derudover kan du vælge at lave den med en vodka med smagen af citrus. 

I vores udgave af en Apple Martini opskrift har vi valgt at pynte den med en citronskive, men du kan med fordel bruge en skive grøn æble. Hvis du gør det, vil det dog være en god idé at dyppe skiven i citronsaft, så den ikke ændrer farve.

Opskrift

Apple Martini opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en fantastisk Apple Martini!

  Step 1

  Afkøl først og fremmest dit drinkglas og gør ingredienserne klar.

  Step 2

  Put herefter alle ingredienserne, også isterningerne, i shakeren og ryst shakeren, så ingredienserne blandes sammen.

  Step 3

  Si så væsken ned i drinkglasset.

  Step 4

  Pynt til sidst din drink med en citronskive.

  Konklusion

  Så er din Apple Martini klar til er blive nydt!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk