Aperol Spritz

Aperol-Spritz-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  403

Aperol Spritz er en velsmagende italiensk drink, som er meget nem at lave. Det er en forfriskende drink, der har en sød og bitter smag, og med den flotte orange farve passer den perfekt til de varme sommerdage. Den er et sikkert hit at servere til selskaber på de lune sommeraftener.

Spritz har eksisteret i rigtig mange år, men du har kun kunne drikke Aperol Spritz i knap 20 år efter Campari købte Aperol i 2003 og satsede alt på at gøre den til den nye drink til sociale arrangementer. Det er dog først indenfor de sidste par år at dens popularitet er nærmest eksploderet, hvor den rigtig er kommet ud over de italienske grænser.

Vi har to versioner af Aperol Spritz her på siden, hvor den ene er den klassiske og den anden er en lidt mere sød version. Her får du vores bud på hvordan du laver en rigtig god klassisk Aperol Spritz.

Opskrift

Aperol Spritz opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver den bedste Aperol Spritz!

  Step 1
  Aperol-Spritz-is

  Tag dit ynglings vinglas frem og fyld isterninger helt op til randen. Har du mulighed for at afkøle glasset på forhånd, kan du holde drinken kold i længere tid.

  Step 2
  Aperol-Spritz-aperol

  Find nu drikkevarerne frem og afmål Aperol, Prosecco og danskvand i de angivne mængder og hæld det i glasset.

  Step 3
  Aperol-Spritz-garnish

  Tilføj en skive friskskåret appelsin og rør forsigtigt rundt i glasset. Nu er din drink klar til servering!

  Konklusion

  Hvis du ikke er vant til at drikke Aperol Spritz, eller hvis du ikke er så meget til drinks der er til den bitre side, så har vi også en god alternativ måde at lave en Aperol Spritz på. Den har mere saft fra appelsin og ikke så meget Aperol, så den er mere sød end den vi præsentere her (link).

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk