Americano

Placeholder-drink
 • Glas
  1
 • Besøgende
  301

Americano er en bitter drink, der kan bruges som en velkomstdrink, men den er også perfekt på terrassen i aftensolen. Samtidig har drinken en dyb, rød farve, som er med til at gøre, at dens udseende er lige så fantastisk som dens smag.

Den første Americano blev serveret i den italienske by Milano i 1860’erne. Dengang blev den dog kaldt noget helt andet – faktisk hed den ”Milano-Torino”, inden den senere er blevet omdøbt til Americano. Hvorfor den netop hed ”Milano-Torino” er ikke tilfældigt. De to vigtigste ingredienser Campari og Vermouth, som stammer fra de to byer Milano og Torino, er årsagen til dette navn. Dens senere omdøbning er dog heller ikke en tilfældighed. Den fik navnet Americano, fordi det var en meget populær drink blandt amerikanske turister i 1900-tallet.

Når du skal prøve kræfter med denne opskrift, skal der hverken bruges mange ingredienser eller meget udstyr. Har du både Campari og Vermouth, er du næsten klar til at give dig i kast med denne indbydende drink. Camparien giver drinken en bitter smag, hvor en Vermouth er med til at give drinken en sød smag. Nedenfor kan du forsøge dig med vores bud på en Americano opskrift.

Opskrift

Americano opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her kan du læse fremgangsmåden til hvordan du laver en lækker Americano drink.

  Step 1

  Start med at fylde isterningerne i glasset.

  Step 2

  Hæld derefter Campari og Vermouth i glasset.

  Step 3

  Tilsæt herefter danskvand og rør rundt i glasset, så det bliver blandet sammen.

  Step 4

  Til sidst kan du pynte med en citronskive på toppen, og voila - drinken er klar til servering.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk