Amber Cadillac

Amber-Cadillac-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  300

Amber Cadillac (også kaldet Cadillac Margarita) omhandler dét at bruge højkvalitetsprodukter til at lave den perfekte margarita. Den tager kun fem minutter at lave og er perfekt til de dage hvor du ønsker en drink i høj klasse. Ved at bruge gode ingredienser sørger du for at drinken smager præcis som den ville gøre i Mexico.

Hvis du føler dig ekstra kulturel kan du med fordel lave drinken på Cinco de Mayo (den 22. februar) som også kaldes for den officielle margarita dag.

Der skal ikke være tvivl om, at tequila, salt, lime ikke er de sødeste ingredienser, så vær klar på at drinken giver et spark! Det er ikke en drink der skal bundes, men en drink der skal nydes på elegant vis

Udover den 22. februar passer Amber Cadillac perfekt til en varm sommerdag på terrassen bare derhjemme, eller når du er i godt selskab.

Opskrift

Amber Cadillac opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåden til hvordan du laver en god Amber Cadillac.

  Step 1

  Brug en kvart limeskive til at fugtiggøre siden af dit highball glas således salten ikke falder af med det samme. Vend glasset på hovedet og dyb det i en beholder med fin salt, således glasset får en ring af fin salt omkring glassets kant.

  Step 2

  Fyld en shaker med is og hæld tequila, 3 cl. Grand Marnier, limesaft og sirup.

  Step 3

  Ryst shakeren indtil den er så kold at du næsten ikke kan holde den længere.

  Step 4

  Tøm forsigtigt shakeren ned i dit saltede glas. Pas på at du ikke rammer siderne for meget sådan der kommer for meget salt i drinken!

  Step 5

  Tilføj et shot Grand Marnier i drinken. Den vil fungere som en likør og give din Amber Cadillac endnu bedre smag.

  Konklusion

  Hvis du blot ønsker at lave en hurtig margarita kan du med fordel springe undlade at salte glassets kant. I så fald anbefaler vi dog at hælde en smule salt i shakeren sammen med de resterende ingredienser, da salten og tequilaen komplementerer hinanden fantastisk!

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk