Amaretto Champagne Cocktail

Amaretto-champagne-cocktail-opskrift
 • Glas
  1
 • Besøgende
  422

Amaretto Champagne Cocktail er en elegant og velsmagende cocktail som ofte drikkes i fællesskab med andre.

Den passer derfor perfekt som en måde at kickstarte dit middagsselskab på, og kan enten drikkes som velkomstcocktail eller til forretten. Den ville være oplagt at bruge som velkomstdrinken du serverer til dine gæster til næste nytår!

Amaretto Champagne Cocktail får blandt andet sin smag fra Amaretto likør, som er en italiensk likør der giver cocktailen smagen af abrikos og mandel. Disse smagsnuancer komplementerer champagnens smag, samt giver cocktailen en lys og frisk farve. Amaretto Champagne Cocktail nydes bedst om sommeren i det varme vejr, men kan sagtens nydes om vinteren så du kan drømme dig væk til de varme lande.

Da cocktailen oftest kun har to ingredienser er den hurtig og let at lave, og du kan let ændre mængden af ingredienserne for at lave den perfekte cocktail til dig og dine gæster.

Amaretto likør kan løbes i mange varianter, blandt andet fra Disaronno, Galliana og Fruko Schulz. Vi har endnu ikke smagt en variant der ikke passer perfekt til denne cocktail.

Opskrift

Amaretto Champagne Cocktail opskrift

Udstyr

  Vejledning

  Her får du fremgangsmåde hvorpå du laver drinken.

  Step 1
  Amaretto-champagne-cocktail-amaretto

  Start med at hælde 4 cl Amaretto likør i et champagne glas.

  Step 2
  Amaretto-champagne-cocktail-champagne

  Fyld derefter glasset op til kanten med din ynglings champagne.

  Step 3
  Amaretto-champagne-cocktail-færdig

  Din Amaretto Champagne Cocktail er nu klar til at blive nydt af dig eller dine gæster!

  Konklusion

  Hvis Amaretto Champagne Cocktail alligevel er for sød til dig eller dine gæster, kan cocktailen serveres med en skive citron på toppen som garnish for at give cocktailen et twist. Hvis du vælger at lave flere cocktails til dig og dine gæster samtidig, så sørg for at blande dem direkte i champagneglasset, ellers risikerer du at ødelægge champagnens struktur og fantastiske bobler.

  Har du også set:

  Skriv anmeldelse

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  da_DKDansk