Alle Drinks

Bronx-i-glas

Her finder du lækre drinksopskrifter!

Vi har på denne side samle alle vores drinksopskrifter. Vi har noget til enhver smag, så du kan helt sikkert finde en drink som passer lige til dine smagsløg. Du er velkommen til at kigge vores katalog igennem, eller bruge vores søge-funktion hvis det er en bestemt du leder efter. Det er også muligt at sortere efter ingredienser. Dette gøres i højre side af søgebaren. Via de to sorte knapper herunder kan du nemt og hurtigt sortere alle vores drinks via anledning eller via hvilken type alkohol du ønsker skal bruges.

Vi håber du finder hvad du søger!

Alle Drinks & Cocktails:

En cocktail serveres i et cocktailglas (fx. Martini) og kan serveres med forretter. Blandede drinks er i flere former og kan serveres med alt. Alle cocktails er blandede drinks, men ikke alle blandede drinks er cocktails.

Engelsk “a drink” kan være mælk, hvor på dansk er en drink noget med alkohol som er blandet af to eller flere ingredienser. I det danske sprog er linjen mellem en drink og en cocktail derfor udvisket og de betyder nogenlunde det samme. Betydningerne kan dog diskuteres, og dette gøres sikkert også i skrivende stund. Hos Thipzy.dk har vi besluttet at betydningen af drink og cocktail er det samme.

Forskel mellem cocktail og mocktail

Cocktails er alkoholholdige drikkevarer fremstillet ved at blande en alkoholholdig drink med læskedrikke, frugtsaft eller andre alkoholholdige drikkevarer. Så det er lavet af to eller flere ingredienser, f.eks. en spiritusbase, smagsstofingrediens, farvestofingrediens eller en modifikation.

Det kan serveres før eller efter middagen, f.eks. Whiskysour, Manhattan og Martini indtages inden middagen; søde og cremede cocktails som Frappés og Alexanders indtages efter middagen. Det er nogle gange ikke let at tilberede en cocktail, da tilberedningen involverer at frugtsaft blandes med spiritus og alkoholholdige drikkevarer i de helt rigtige proportioner.

Cocktails er sure eller bitre i smag, da de indeholder en betydelig del alkohol. Nogle af de populære cocktails inkluderer Manhattan, Alexander, Dirty Martini, fransk forbindelse, grønne russere. Tilberedningen af ​​cocktail følger en standardprocedure, da de forskellige komponenter skal blandes i de rigtige proportioner. Cocktails indtages af de alkoholiske forbrugere og er dyrere end mocktails.

Mocktail er en blandet, ikke-alkoholisk drink, dvs. den indeholder ikke alkohol eller nogen form for spiritus. Det er lavet ved at blande forskellige frugtsaft, læskedrikke, iste osv. Det kaldes mocktail, da det spotter eller ligner cocktails. Mocktails er billige end cocktails og indtages af dem, der ikke kan lide eller ønsker at tage alkohol.

Mocktails er generelt søde i smag, da de fremstilles ved at blande frugtsaft og sukker sirup. Der er ingen standardprocedure til fremstilling af mocktails, så alle kan forberede den ved at blande frugtsaft og sukkersirup. Nogle mocktails kan dog være sure eller bitre i smag, hvis de har gennemgået gæring, når de efterlades urørte i længere tid før forbrug. De forbruges for det meste af folk, der ikke kan lide eller bare ikke indtager alkohol. Nogle af de populære mocktails inkluderer Deep-blue, Mojito, Fired ice, Queens Temple, Shirley-tempel, Italian cremesoda osv.

da_DKDansk